Вечір одноактних балетів: «ДискриміНАЦІЯ» та «Завтра» перенесено на травень Детально

Увага! Зміни в афіші у травні
Пон, 18 травня 2020, 11:00

Увага! Зміни в афіші у травні

Любі наші глядачі! Перший етап послаблення карантинних обмежень триває… Показувати вистави ми не можемо, оскільки ці послаблення ще не стосуються театрів. Тому, дуже просимо з розумінням відноситися до переносів/відмін наших вистав, які були заплановані на травень:
  • Вечір балетів «Жінки у ре мінорі», «Довгий різдвяний обід» з 24 травня ПЕРЕНЕСЕНО на вересень (нову дату буде оголошено після завершення карантину)
  • Виставу «Ромео і Джульєтта», заплановану на 28 травня, СКАСОВАНО. Придбані квитки на балет «Ромео і Джульєтта» залишаються ДІЙСНИМИ. За цими квиткам ви зможете відвідати будь-який балет театру «Київ Модерн-балет» до кінця 2020 року. 
Звертаємо вашу увагу, всі квитки придбані на вистави, що потрапили у карантин – ЗАЛИШАЮТЬСЯ ДІЙСНИМИ до кінця 2020 року.  (Обмін квитків на іншу виставу можливий після завершення карантину. Для цього необхідно буде звернутися до адміністратора театру Станіслава Позднякова, тел.: 050-595-29-48). 
 
Ми надзвичайно дякуємо тим глядачам, хто не став повертати кошти за квитки на вистави, що не відбулися, та разом із нами чекає нових дат. Цінуємо вашу підтримку, адже саме вона допомагає нам у цей складний час. Дякуємо за розуміння і любов до театру сучасної хореографії. Карантин обов’язково завершиться і ми з вами побачимося. Бережіть себе і близьких!