Вечір одноактних балетів: «ДискриміНАЦІЯ» та «Завтра» перенесено на травень Детально

Вистави у вересні
Вт, 1 вересня 2020, 11:07

Вистави у вересні

Любі наші глядачі, Академічний театр «Київ Модерн-балет» поступово відновлює показ вистав зупинений пандемією COVID-19.

Запрошуємо:

Наші події ми будемо проводити з дотриманням соціальної дистанції та всіх рекомендацій МОЗ, тому просимо з розумінням ставитися до зміни місць у ваших квитках. Аби ви почували себе в безпеці, показ деяких вистав ми маємо розділити на декілька днів.

Щоб замінити квиток на новий, необхідно звернутися до адміністратора театру Станіслава Позднякова, тел.: +380505952948, e-mail: kyivmodernballet@gmail.com.

Якщо з якоїсь причини ви не зможете використати квитки на ці дати, ми запрошуємо вас на будь-яку виставу театру «Київ Модерн-балет» до кінця театрального сезону 2020/2021 (за наявності квитків на ці події). Для цього необхідно за тиждень до події зв’язатися з нами через електронну пошту (kyivmodernballet@gmail.com) чи у вайбері/WhatsApp/телеграм (+380505952948) вказати: назву вистави, місце куди купували квитки, й ми надішлемо вам запрошення на виставу яку ви оберете.

Театр «Київ Модерн-балет» наполегливо рекомендує виконувати всі вимоги Міністерства охорони здоров’я України щодо дотримання протиепідемічного режиму, встановлених обмежень, з метою профілактики коронавірусної хвороби.

Обов'язково вдягайте маски або респіратори при відвідуванні театру. Ми будемо раді бачити Вас на наших виставах.